Over

Over


Facebook

Klik om naar de facebook pagina van flexxmusicwoldhoorn te gaan!

Over flexx music woldhoorn

Flexx Music Woldhoorn is van origine een fanfare orkest, maar sinds 3 jaar kun je bij Flexx Music ook terecht voor lichte muziek. Na brainstormsessies met muzikanten, dirigent en publiek bleek er vraag te zijn naar goede lichte muziek. Niet in een standaard fanfare bezetting maar met piano, gitaar en bass. Arrangementen van gave muziek dichtbij het origineel

Maar ook goede fanfare arrangementen waren geliefd bij publiek en muzikanten. Dat alles zonder de oude stoffige tradities; weliswaar met het goede van ”toen” maar met de kracht van nu, hier in het moment, kijkend naar de toekomst.  Bij Flexx Music kun je kiezen wat je het leukste vindt om te doen. In de fanfare mooie  werken spelen, of lekker swingen in de bigband. Ook in het drukke leven van tegenwoordig (weer) muziek maken, bij Flexx Music eens per twee weken in bigband of fanfare!

Het fanfare orkest heeft een prachtig programma op de lessenaar. Een selectie hiervan is: Lord of the Rings, Klezmer Karnival en Sword of Honour. Stuk voor stuk heel mooie arrangementen om te spelen voor fanfare.  Per jaar worden er ongeveer 3 concerten gegeven, die zoveel mogelijk worden gehouden op mooie plekken met veel luisterend publiek. Muzikanten vanaf B-niveau zijn welkom.

De bigband neemt het programma met lichte muziek voor haar rekening. De band speelt lekker swingende muziek met mooie arrangementen. Maar ook van een prachtige balled of leuk pop nummer genieten de muzikanten en het publiek zichtbaar. Zo komen tijdens een optreden bijvoorbeeld, Happy, It don’t mean a thing en Mas que Nada voorbij. Per jaar zijn er ongeveer 3 gave optredens waar het publiek dan ook zichtbaar van geniet. Muzikanten vanaf B niveau zijn welkom.

Het is altijd mogelijk een periode van 2 maanden gratis mee te spelen. Daarna ben je voor 10 euro per maand al lid van de fanfare of bigband. Meespelen met beide genres kost 17.5 euro per maand.