Muziek vereniging Flexx Music Woldhoorn.

Wij zijn een muzikale vereniging bestaande uit een BlazersEnsemble en BigBand. Onze groepen repeteren wekelijks op donderdagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur in de Vrijborg in Nuis.

Wij zoeken muzikanten!

Kom jij onze blazersensemble en of bigband versterken?

BlazersEnsemble

Muzikanten op alle instrumenten zijn welkom bij het blazersensemble.  We hebben wel een aantal instrumenten waar onze speciale aandacht naar uit gaat: 

-Slagwerk 
-Hoorn 
-Saxofoon

BigBand

De BigBand speelt in een bijna complete BigBand bezetting. Op dit moment bestaat er een tijdelijke vacature voor altsax en zijn er vacatures voor:

– Bariton sax

– Trompet

Ontdek onze achtergrond en missie

In een wereld vol muziek streven we ernaar om een unieke ervaring te bieden die zowel jong als oud aanspreekt. Flexx Music Woldhoorn bestaat uit een divers ensemble dat het volledige spectrum van muziekstijlen beheerst, van klassieke volksmuziek tot moderne jazz en funk. Onze leden, onder leiding van Hildo Flierman, repeteren wekelijks met toewijding en passie om muziek te brengen die het hart raakt. Met een open houding voor muzikanten van verschillende niveaus, geloven we dat muziek de kracht heeft om mensen te verbinden.

Van blazers tot BigBand: een muzikale evolutie

Sinds de oprichting heeft Flexx Music Woldhoorn zich ontwikkeld tot een dynamische muziekvereniging met zowel een BlazersEnsemble als een swingende BigBand. Waar het BlazersEnsemble varieert van volks- tot lichte klassieke muziek, neemt de BigBand je mee op een reis door de wereld van jazz, rock en pop. Met meerdere optredens per jaar en een warme, open sfeer, bieden wij muzikanten een plek om hun talenten te ontwikkelen en te laten zien. Of je nu een doorgewinterde muzikant bent of net begint, er is altijd ruimte om bij ons mee te spelen en je passie voor muziek te delen.

Uitgelichte sponsors.

Laatste nieuws.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kom in contact

Heb je vragen of opmerkingen neem contact op met dit handige formulier.

Mail ons: info@websup.nl

Bel ons: (06) 27486542