Actualiteit

September 2022 start Flexx Music JeugdBand 

Voor de muziek spelende jeugd in het Westerkwartier start Flexx Music een JeugdBand. Deze band zal eigentijdse lichte muziek spelen op bijvoorbeeld, trompet, saxofoon, gitaar, drums en nog veel meer. Ook is het mogelijk om via Flexx Music tegen een gereduceerd tarief muziekles te krijgen en mogelijk een muziekinstrument te lenen. 

Contact en Informatie 

Marieke Berghuis 
0512342811 – 0650820118
mariekeberghuis@hotmail.com 

Flexx Music bedankt de vriendenloterij en haar deelnemers heel hartelijk voor de financiële middelen waar de vriendenloterij de club structureel mee steunt. De benoeming tot Club van de Week is fantastisch. ”Het maakt voor ons zo veel meer mogelijk. Meer muziek voor iedereen!”

PERSBERICHT

Flexx Music Woldhoorn uit Tolbert door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

Grote droom komt uit dankzij bijdrage 10.000 euro

Amsterdam, 24 januari 2020 – Een bijzondere verrassing voor Flexx Music Woldhoorn uit Tolbert! De muziekvereniging werd gisteren benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken om het instrumentarium uit te breiden met de elektrische piano, gitaar en basgitaaar. Zo kan de grote droom van de muziekvereniging eindelijk uitkomen: méér kinderen die muziek maken en het opstarten van een jeugd swing band!

Marieke Berghuis van Flexx Music Woldhoorn reageert trots: “Deze titel betekent heel veel voor ons. Nu kan één van onze dromen uitkomen: een jeugd swing band opstarten. Dit willen we al een tijd, maar daar hebben we meer instrumenten voor nodig en dat kost geld. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij kunnen wij het instrumentarium uitbreiden, zodat we mee kunnen groeien met de maatschappij. Met onder andere een elektrische piano, gitaar en basgitaar kunnen we de jeugd andere muziek laten maken dan de traditionele fanfaremuziek: muziek die zíj graag willen spelen. Muziek van deze tijd!”

‘Club van de Week’
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

EINDE PERSBERICHT

   Foto Credits: Bastiaan van Musscher